MSB duyurdu! Taciz ateşi açan 12 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı bölgesinde taciz ateşi açan 12 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı bölgesinde taciz ateşi açan 12 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

MSB, Fırat Kalkanı bölgesinde taciz ateşi açan 12 PKK/YPG'li teröristin başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirildiğini duyurdu. MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kahraman Mehmetçik teröristle mücadelesini Suriye'nin kuzeyinde de etkin ve kararlı şekilde sürdürüyor. Fırat Kalkanı bölgesine taciz ateşi açan 12 PKK/YPG'li terörist, başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirildi" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

ÇÖMEZ'E SORUŞTURMA
Narkotik Operasyonunda 14 Kişi Yakalandı! Telefonlardaki Yazışmalar Delil Oldu
İstanbul yıkılıyor! Bina yıkımının ardından balkon çöktü
Kaskı çıktı, kaldırıma çarptı: 25 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti
ÖLÜM KONYA'NIN YAKASINA YAPIŞTI