Mourinho'nun imzası "imaj hakları"na takıldı

- Portekizli teknik adamın imaj haklarının Chelsea'de olması nedeniyle Manchester United-Mourinho görüşmeleri üçüncü gününe girdi


LONDRA (AA) - İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United ile Portekizli teknik adam Jose Mourinho arasındaki görüşmeler, imaj hakları nedeniyle uzadı.

Federasyon Kupası'nın kazanılmasından iki gün sonra Hollandalı Louis van Gaal ile yollarını ayıran ve uzun süredir adı takımla anılan Jose Mourinho ile masaya oturan Manchester United yönetimi, 53 yaşındaki teknik adamın imaj haklarıyla ilgili pürüzleri gidermeye çalışıyor.

Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de iki kez göreve gelen ve geçen yıl aralık ayında görevine son verilen Portekizli teknik adamın imaj haklarının hala Londra ekibinde bulunması, Mourinho ile Manchester United arasındaki görüşmelerin uzamasına neden oldu.

Üçüncü güne giren görüşmelerde, iki taraf arasında diğer tüm detaylarda anlaşmaya varıldığı, Mourinho'nun menajeri Jorge Mendes ile Manchester ekibinin yetkililerinin imaj haklarıyla ilgili pürüzü gidermesinin ardından resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Jose Mourinho'nun imaj haklarını 2005 yılında tescil ettiren Roman Abramovich'in sahibi olduğu Chelsea, teknoloji, tekstil, bakım malzemelerinin de aralarında yer aldığı birçok ticari üründe bu hakkı kullanma imtiyazını elinde tutuyor.

AA

Spor Haberleri

Konyaspor’un Rakibine PFDK Şoku: Burak Yılmaz’a Men Cezası
Galatasaray evinde takıldı, zirve yarışı kızıştı
30 şut 1 gol Dolmabahçe'de yönetim istifa sesleri
Masada başarı Konyalı sporculara milli daveti getirdi
Alanyaspor Fenerbahçe'den korkmuyor