Motoru duran uçak İstanbul'a acil iniş yaptı

Zagrosjet Hava Yolları'nın İstanbul-Erbil seferini yapacak Airbus A321 tipi yolcu uçağı, bir motoru durunca, tek motorla acil iniş gerçekleştirdi

İSTANBUL (AA) - Zagrosjet Hava Yolları'nın İstanbul-Erbil seferini yapacak Airbus A321 tipi yolcu uçağı, bir motoru durunca, tek motorla acil iniş gerçekleştirdi.Alınan bilgiye göre, Zagrosjet Hava Yolları'nın Z4-6601 sefer sayılı Airbus A321 tipi uçağı, Atatürk Havalimanı'ndan 96 yolcusunu alarak, saat 05.15'te Erbil'e hareket etti.
Havalandıktan kısa bir süre sonra sol motoru duran uçağın kaptan pilotu, durumu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol kulesine bildirerek acil iniş izini istedi. İzin alan kaptan, daha sonra tek motorla uçağı saat 05.45'te Atatürk Havalimanı'na sorunsuz bir şekilde indirmeyi başardı. Bakım alanına çekilen uçağın yolcuları tekrar terminale alınırken, yolcuların başka bir uçakla Erbil'e gönderilecekleri öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?
CİMRİLİK BOŞANMA SEBEBİ SAYILDI
IBAN MAĞDURLARINA MÜJDE
215 YENİ DİRİ FAYIMIZ OLDU