Mogan Gölü'nde garip olay: ’Kurtuldum’ diye bağırıp kendini göle attı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde "kurtuldum" diye bağırarak kendini Mogan Gölü'ne atan şahıs, ekiplerin çalışmalarının ardından gölden çıkarıldı.

Olay, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Atatürk Sahil Parkı kıyısında bir vatandaş kendini Mogan Gölü'ne attı.

Atladığı esnada "kurtuldum" diye bağırması görenleri hayrete düşürdü. Olayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri geldi. Bu sırada göle atlayan şahsın yüzme bildiği anlaşıldı.

Ekipler şahsı ikna edip gölden çıkarmaya çalıştı. Ekiplerin uğraşı sonucunda ikna olan vatandaş, balıkçı oltasına tutunarak gölden çıkartıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

1 Mayıs İşçi Bayramı’nda kamyon altında kalan 2 işçi hayatını kaybetti
Sürüden ayrılan keçileri kurt kapmadan jandarma buldu
Demir Çubuklu Magandalar Yaşlı Adamı Ölüme Terk Etti!
İstanbul’da 1 Mayıs Alarmı: Taksim ve Beşiktaş’ta Kritik Saatler
İnegöl'de 5 Yıllık "Baba" İntikamı: Hastaneden Acı Haber Geldi!