Moda Sahnesi yeni sezona "İki Kore’nin Birleşmesi" oyunu ile başlıyor

İstanbul Anadolu Yakası'nın en önemli kültür sanat merkezlerinden Moda Sahnesi, yeni tiyatro sezonunu "İki Kore'nin Birleşmesi" oyunuyla karşılıyor.

İstanbul Anadolu Yakası'nın en önemli kültür sanat merkezlerinden Moda Sahnesi, yeni tiyatro sezonunu "İki Kore'nin Birleşmesi" oyunuyla karşılıyor. Jol Pommerat'ın yazdığı "İki Kore'nin Birleşmesi", 7 Eylül'de yapacağı prömiyer ile seyirci ile buluşacak. Eylül ayı boyunca sahnelenecek oyunun biletleri Biletinial'da satışa sunuldu.

Moda Sahnesi, yeni sezonu "İki Kore'nin Birleşmesi" oyunu ile açıyor. Güncel Fransız Tiyatrosu'nun en önemli isimlerinden Jol Pommerat'ın yazdığı "İki Kore'nin Birleşmesi", 7 Eylül'de yapacağı prömiyer ile seyirci ile buluşacak. Oyunun biletleri Türkiye'nin teknoloji odaklı, lider online etkinlik biletleme plaftormu Biletinial'da satışa çıktı.

Mine Çerçi'nin dilimize çevirdiği oyunu Kemal Aydoğan yönetiyor. Kalabalık bir kadroya sahip olan oyunda, Neriman Uğur, Levent Tülek, Sedat Kalkavan, Asiye Dinçsoy, Reyhan Özdilek, Melek Ceylan ve Damla Pehlevan yer alıyor. Oyunun tasarımını Bengi Günay, ışık tasarımını İrfan Varlı, kontak doğaçlama çalışmalarını ise Dilan Yoğun üstleniyor. Müzikler ve şarkı düzenlemeleri de Damla Pehlevan'a ait. 7 Eylül'deki prömiyerinin ardından oyun, 8,9,10,12,13 ve 14 Eylül'de sahnelenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

'Acı(n)mak için Değil, Anlamak için Down Sendromu Tarihi' kitabını Şule Uzel anlattı
BU YIL İLK KEZ KARAMAN'DAN BAŞLADI
PAPA BİR GELDİ PİR GELDİ
TÜRKİYE ARTIK KÜRESEL SAHNE
Kurtlar Vadisi müzikleri çalıntı mı yoksa esinlenme mi?