Mobilya atölyesindeki yangın bitişik eve sıçradı

Adana Seyhan'da bir mobilya atölyesinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevler bitişikteki 3 katlı eve sıçradı. İtfaiyenin yangına müdahalesi devam ediyor

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde bir mobilya atölyesinde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Akkapı Mahallesi'nde bir mobilya atölyesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Atölyeden yükselen alevler, bitişikteki 3 katlı evin alt katlarına sıçradı.

Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

'Eşim telefonu açmıyor' deyip çatıya çıktı
Önce makas attı, sonra sürücüye tokat attı
"Uyuyan Hesap" Avcıları Yakalandı: Siyah Şapkalı Çete Çökertildi
Sokak Ortasında Havai Fişek Patlatmanın Bedeli Ağır Oldu
Çelik Kasayı Alıp Kaçmıştı, Polis Kıskıvrak Yakaladı