Mo Farah, Arsenal'a göz kırptı

- Dünya ve olimpiyat şampiyonu Büyük Britanyalı atlet Farah:"Arsenal için kondisyoner olarak çalışmak isterim"


İSTANBUL (AA) - Dünya ve olimpiyat şampiyonu Somali asıllı Büyük Britanyalı atlet Mo Farah, gelecek yıllarda İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'da kondisyoner olarak görev almak istediğini söyledi.

Farah, The Sunday Times'a verdiği röportajda, Arsenal taraftarı olduğunu hatırlatarak, "Futbol, gerçekten sevdiğim bir spor. İngiltere'ye geldiğim günden bu yana Arsenal'ı destekliyorum. Oynadıkları futbol tarzını seviyorum. Üstelik Afrika kökenli birçok futbolcuları var. Bir gün, Arsenal için kondisyoner olarak çalışmak isterim." ifadelerini kullandı.

Son iki dünya şampiyonası ve olimpiyatta 5 bin ile 10 bin metrede altın madalya kazanan Farah, hala tutkulu bir şekilde yarıştığını da belirterek, "Bir gün kalkıp bu işi yapamayacağımı, eskisi gibi başarıya aç olmadığımı ve yaptığım işten zevk almadığımı hissettiğimde atletizmi bırakacağım." değerlendirmesinde bulundu.



AA

Spor Haberleri

Sergen'in bileği zor bükülüyor
Ömer Üründül'ün acı günü
Süper Lig 2026-2027 sezonu 14 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha
Türkiye Kupası hakkında yeni karar! Eleme usulü geri geliyor