Mısır'daki Umman Büyükelçiliği yakınında patlama

Umman'ın Kahire Büyükelçiliği yakınında park halindeki bir araç infilak etti

KAHİRE (AA) - Mısır'ın başkenti Kahire'deki Umman Sultanlığı Büyükelçiliği yakınında bu sabah bir patlama meydana geldiği bildirildi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre Umman Sultanlığı'nın Kahire Büyükelçiliği yakınında park halindeki bir araç infilak etti. Patlamaya araca yerleştirilmiş bombanın neden olduğu kaydedildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken görgü tanıkları patlamanın şiddetiyle çevredeki bazı araç ve dükkanların camlarının kırıldığını anlattı.

Bölgenin güvenlik kordonu altına alındığı ve başka patlayıcıların bulunma ihtimaline karşı uzmanların çevrede incelemelerde bulunduğu bildirildi.

Saldırının sorumluluğunu üstlenen olmazken Mısır makamlarından da olaya ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

Mısır'da diplomatik merkezlere yönelik son olarak Temmuz 2015'te Kahire'deki İtalya Konsolosluğunu hedef alan bir saldırı gerçekleşmişti.



AA

Gündem Haberleri

YENİ YÖNETMELİK YOLDA
Adalet Bakanı Gürlek’in Bilgilerini Sızdıran Tapu Teknikeri Gözaltında
YENİDOĞAN ÇETESİ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME
BÖYLE BİR ÇAĞDAYIZ
Erol Köse’nin cenazesini kızı Dijan aldı