Mısır'da bombalı saldırı

Sina Yarımadası’nda düzenlenen bombalı saldırı sonucu biri subay 4 asker hayatını kaybetti

KAHİRE (AA) - Mısır’ın Sina Yarımadası’nda düzenlenen bombalı saldırı sonucu biri subay 4 askerin hayatını kaybettiği bildirildi.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Sina Yarımadası’nın Kuzey Sina iline bağlı Eş-Şeyh Zuveyd kentindeki El-Cure bölgesinde orduya ait zırhlı aracın geçişi sırasında kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından yola yerleştirilen bombanın patlaması sonucu biri subay, 4 asker öldü.

Patlamanın ardından güvenlik güçlerinin saldırganların bulunması için helikopter desteğiyle geniş operasyon başlattığı belirtilirken, olayın sorumluluğunu henüz üstlenen olmadı.

Sina Yarımadası’nın orta ve kuzey bölgelerinde özellikle de Eylül 2013’ten bu yana Mısır silahlı kuvvetleri ve polis birliklerine karşı düzenlenen saldırılarda ciddi oranda artış gözleniyor.

AA

Gündem Haberleri

Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı
Kocaeli tarımında çift hasat dönemi
Otomobil Fuarının Yıldızı 32 Yıllık Efsane Oldu
Ambulansa yol vermeyen o sürücü yakalandı
Bu baharatın kilosu 900 bin TL: 150 bin çiçekten 1 kilo çıkıyor