Mısır polisinin AA Kahire ofisine düzenlediği baskın

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca:- "Mısır hükümetinin AA Kahire ofisine düzenlediği baskını en sert şekilde kınıyorum. Darbecilerin, gazetecilere gösterdikleri düşmanca tavır, Mısır'ın nasıl bir yönetim zafiyeti içinde olduğunu net bir şekilde gözler önüne se

ANKARA (AA) - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mısır polisinin Anadolu Ajansı (AA) Kahire ofisine düzenlediği baskını en sert şekilde kınadı.

Koca, Twitter'daki paylaşımında, AA Kahire ofisine düzenlenen baskında 1'i Türk vatandaşı 4 çalışanın gözaltına alınarak, bilinmeyen bir yere götürülmesine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Bakan Koca paylaşımında, "Mısır hükümetinin AA Kahire ofisine düzenlediği baskını en sert şekilde kınıyorum. Darbecilerin, gazetecilere gösterdikleri düşmanca tavır, Mısır'ın nasıl bir yönetim zafiyeti içinde olduğunu net bir şekilde gözler önüne sermiştir." ifadesine yer verdi.

Gündem Haberleri

Haluk Levent’e Karşılıksız Çek Cezası: 70 Milyon TL
Yerli Savunma Sanayiinde Büyük Atılım
BİRBİRİNİZİ YOK EDEREK KAZANAMAZSINIZ
YEŞİL PASAPORT YALANI
Duruşma sırasında hayatını kaybeden savcıya duygusal veda