Misimovic futbolu bıraktı

- Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Bosna Hersekli futbolcu Misimovic, futbolu bırakma kararı aldı


İSTANBUL (AA) - Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Bosna Hersekli futbolcu Zvjezdan Misimovic, futbolu bıraktı.

Bosna Hersek basınına açıklamada bulunan 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Misimovic, 17 yıllık futbolculuk kariyerine son verdiğini duyurdu.

Almanya'da Bayern Münih, Bochum, Nürnberg, Wolfsburg gibi takımlarda oynayan Misimovic, 2010'da Galatasaray'a imza atmıştı. Sarı-kırmızılılarda beklenen performansı sergileyemeyen Misimovic, Rusya'da Dinamo Moskova'da forma giydikten sonra Çin'e transfer olmuştu.

Misimovic, 2015'ten bu yana Çin İkinci Lig ekibi Beijing Renhe'de görev yapıyordu. Bosna Hersek Milli Takımı'nda da 84 kez forma giyen Misimovic, 26 gol attı.

AA

Spor Haberleri

TFF FAİR PLAY KURULU, ŞUBAT AYI ÖDÜLLERİNİ AÇIKLADI
Beşiktaş tarihinde ilk kez bir Panamalı
Madem Türk'sün Yürü Git Yabancı Yürüsün
Galatasaray dünyaları transfer etti
Beşiktaş kaleci kiraladı