Miraç Kandili

Şırnak’ın Cizre ilçesinde Hz. Nuh Nebi Camisi'ni dolduran vatandaşlar namaz kılıp dua ederek, Miraç Kandili'ni idrak etti

ŞIRNAK (AA) - Şırnak’ın Cizre ilçesinde Hz. Nuh Nebi Camisi'ni dolduran vatandaşlar namaz kılıp dua ederek, Miraç Kandili'ni idrak etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile emniyet mensuplarınca gerçekleştirilen "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci" operasyonunun ardından, huzur ve güvenliğin sağlandığı Cizre ilçesinin Dağkapı Mahallesindeki Hz. Nuh Nebi Camisi'nde Miraç Kandili dolayısıyla program düzenlendi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan, Türkçe ve Kürtçe mevlit okunan programda, Cizre Müftüsü Selahattin Yılmaz, Miraç Kandili'nin önemini anlattı.

Yapılan dua ile son bulan programın ardından, camiye gelen vatandaşlar, programdan sonra Hz. Nuh Nebi Türbesi'ni ziyaret etti.


AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı