Minikler özenle kendi fotoğraf çerçevelerini yaptı

Bozüyük Belediyesi Sanatevi Ara Tatil Atölyeleri tüm hızıyla devam ederken, her gün farklı bir branşta düzenlenen atölyeler yoğun ilgi görüyor.

Bozüyük Belediyesi Sanatevi Ara Tatil Atölyeleri tüm hızıyla devam ederken, her gün farklı bir branşta düzenlenen atölyeler yoğun ilgi görüyor.

Sanatsal ve kültürel faaliyetlerde bulunarak ara tatili eğlenerek ve öğrenerek geçirmek isteyen çocuklar Sanatevi'nde buluşuyor. Ara tatil etkinlikleri çerçevesinde seramik tasarımcısı Aslı Nalbantoğlu ve özel eğitim eğitmeni Esin Özyetkin ile Seramik Atölyesi'nde keyifli dakikalar geçiren minikler büyük bir özenle kendi fotoğraf çerçevelerini yaptılar.

Bozüyük Belediyesi Sanatevi Ara Tatil Atölyeleri özel bireylere yönelik Etamin Atölyesi ile devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Konsolosluk saldırısında kurşun yağmurunda kaldılar
Antalya’da yılın serbest fotoğraf ödülü İHA’ya
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses hastaneye kaldırıldı: Başhekimden ilk açıklama geldi
Fay Hattı Üstünde Tehlikeli Bekleyiş: Afyon Hazır Değil
SUÇ ŞEBEKELERİNE MART DARBESİ