Minik eller tarihi ilçeyi renklendirecek

Evlerde hazırlanan yiyeceklerin okul yararına satışa sunulacağı, miniklerin protokol üyeleriyle birlikte duvarları rengarenk boyayacağı etkinlikte, Türk Kızılayı da katılımcıların kan bağışlarını kabul edecek

KONYA (AA) - Karatay Vilayetlere Hizmet Götürme Birliği Anaokulu öğrencileri 24 Nisan'da "Sokağımı boyuyorum, çevremi seviyorum" sloganıyla etkinlik düzenleyecek.Karatay Vilayetlere Hizmet Götürme Birliği Anaokulu, öğrencileri ve aileleriyle farklı bir Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine hazırlanıyor. 24 Nisan saat 11.00’de başlayacak program, Konya Mevlana Öğretmenevi yakınındaki Karatay Vilayetlere Hizmet Götürme Birliği Anaokulu önünde gerçekleştirilecek. Okul Aile Birliğince kent protokolünün de davet edildiği programda anaokulu öğrencileri, öğretmenler, aileleri ve protokol üyeleri, çevredeki duvarları gökkuşağı renklerine boyayacak, üzerine çeşitli resimler yapacak. Öte yandan Türk Kızılayı yetkilileri de program boyunca katılımcı gönüllülerin kan bağışlarını kabul edecek.
Okul Müdürü Nazlı Yıldırım Nergiz, okulöncesi eğitimin bireyin yetişkinlikteki başarı ve mutluluğunu doğrudan etkileyen önemli bir süreç olduğu bilinciyle eğitim öğretim faaliyetlerine devam ettiklerini söyledi.

AA

Gündem Haberleri

BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı
Ağır taşıtlar ve kuryelere kar yasağı