Minik Elif Zehra, kumbarasında biriktirdiği 410 lirayı depremzedelere gönderdi

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde bir ilkokul 3. sınıf öğrencisi, kumbarasında biriktirdiği 410 lirayı depremzedelere gönderdi.

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde bir ilkokul 3. sınıf öğrencisi, kumbarasında biriktirdiği 410 lirayı depremzedelere gönderdi.

Dereköy Şehit Hüseyin Aydın İlkokulu 3-A sınıfı öğrencisi Elif Zehra Bilgili(8), ilçe kaymakamına yazdığı mektupta, "Kumbaramda biriktirdiğim 410 lirayı depremde muhtaç olan kardeşlerime göndermek istiyorum" dedi.

Kaymakam İbrahim Civelek de örnek davranışından dolayı Elif Zehra'yı tebrik etti. Minik Elif Zehra biriktirdiği 410 lirayı kaymakamlık öncülüğünde oluşturulan koordinasyon merkezine teslim etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Aracının kontrolünü kaybeden sürücü terör estirdi
Sosyal medyadan uyuşturucuya özendirenlere operasyon
Memur yapma vaadiyle vatandaşları dolandıran 4 kişi tutuklandı
EŞİNİN BAŞINDA GÖZYAŞLARIYLA BEKLEDİ
Adliyede boşanma davası gerginliği: Silahla ateş açıldı