Minibüsü polis noktasına bırakıp kaçtı, cezası ağır oldu

Tekirdağ'da trafik denetimi yapan polis ekipleri, bir sürücünün minibüsü kontrol noktasında bırakıp kaçmasıyla şoka uğradı.

Tekirdağ'da trafik denetimi yapan polis ekipleri, bir sürücünün minibüsü kontrol noktasında bırakıp kaçmasıyla şoka uğradı. Şahsın kaçmasının sebebi, yakalanınca anlaşıldı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde trafik denetimi yapan polis ekipleri, bir sürücünün minibüsünü polis kontrol noktasında bırakıp kaçmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Kaçan sürücüyü ile polis ekipleri arasında kısa bir kovalamaca yaşanmasının ardından sürücü kısa sürede yakalandı. Dedesi İhsan D.'ye ait minibüsü kaçıran Furkan D. ehliyetsiz olması sebebiyle polis ekiplerini görünce kaçmaya başladı. Polis ekipleri tarafından yakalanan Furkan D.'ye ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı ceza yazılırken, minibüs ile sahibine teslim edilmek üzere otoparka çekildi.

29 bin TL ceza

Öte yandan polis ekipleri tarafından gece boyu devam eden denetimlerde 15 araç ve sürücüsüne 29 bin 209 TL para cezası uygulandı. İki araç trafikten men edilirken, 1 sürücünün ehliyetine alkollü araç kullanmaktan dolayı el konuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

İBB yıkımında büyük hata! Bina yan yattı
Bohçacı kılığında geldiler, 880 bin TL’lik soygun yaptılar
Candan Kardeşler Davasında Karar Çıktı
5 KATLI BİNA DUMANA BOĞULDU
Etimesgut'ta Zimmet Depremi: Belediye İştirakinde Milyonluk Vurgun!