Milli tekvandocular Yunanistan'a gitti

Tekvando Milli Takımı, 2016 Rio Olimpiyatları'na puan veren Yunanistan Açık Turnuvası'na katılacak

ANKARA (AA) - Tekvando Milli Takımı, 2016 Rio Olimpiyatları'na puan veren Yunanistan Açık Turnuvası'na katılmak için Selanik'e gitti.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, yarın Selanik'te düzenlenecek organizasyonun kafilesinde 3 erkek ve 5 bayan milli sporcu yer aldı.

Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Yunanistan'dan iyi sonuçlarla dönmeyi arzuladıklarını belirterek, "2015'e iyi bir giriş yapmak istiyoruz. 2016 Rio yolunda 2015 önemli bir yıl olacak. Yıl boyuncu uluslararası turnuva ve şampiyonalarda elde edeceğimiz puanlarla olimpiyatlara katılma noktasında avantajlı hale gelmeyi amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Teknik direktörlüğünü Ali Şahin'in yaptığı milli takım kafilesinde bulunan sporcular şöyle:

Erkekler: 58 kilo Görkem Sezer, 80 kilo Yunus Sarı, +87 kiloda Serdar Yüksel

Bayanlar: 49 kilo Rukiye Yıldırım, 53 kilo Hatice Kübra Yangın, 57 kilo Dürdane Altunel, 67 kilo Nur Tatar, 73 kilo Furkan Asena Aydın

 

 

Spor Haberleri

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Yönetimine 217 No'lu Loca Tepkisi
Konyaspor Maçı Sonrası Loca Krizi
Kerem Aktürkoğlu'nun Son Durumu Belli Oldu
Seydişehir 1955 Alüminyum Spor Savunmayı Sağlama Aldı
Konyaspor Galibiyeti Sonrası İsmail Kartal'dan Transfer ve Sakatlık Açıklaması