Milli Savunma Bakanlığı'ndan Rusya'ya ikaz! Belirlenen hedefler ateş altına alındı

Suriye’den atılan iki roket Kilis’te boş alana düştü. Milli Savunma Bakanlığı, "Rusya Federasyonu tarafına ateşin durdurulması için bildirimde bulunulmuş, belirlenen hedefler derhal ateş altına alınmıştır" açıklamasında bulundu

Suriye'den atılan 2 roket Kilis kent merkezindeki Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi'ndeki boş araziye düştü. İki roket de düştüğü boş arazide patlamadı. Olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, Kilis Valisi Recep Soytürk ile İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Polis, roketin düştüğü bölgeyi kordon altına alarak kimseyi yaklaştırmadı. Ölen ya da yaralanın bulunmadığı bildirildi.

MSB'DEN AÇIKLAMA!

Suriye'den atıldığı belirlenen roketler Kilis'te boş araziye düşmüştür. Olayda yaralanan vatandaşımız olmamış, hasar ve ziyan meydana gelmemiştir. Rusya Federasyonu tarafına ateşin durdurulması için bildirimde bulunulmuş, belirlenen hedefler derhal ateş altına alınmıştır. Bölgedeki birliklerimiz ikaz edilmiştir. Gelişmeler takip edilmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Katar Şehidi Binbaşı Sinan Taştekin Memleketinde Dualarla Karşılandı
Genç Paramedik Hamit Aras’ın Katilinden Kan Donduran Savunma
GENÇ ÇİFT ÖLÜMDEN DÖNDÜ
5 vekil salona alınmayacak
19 yaşındaki genci hayattan koparan cinayet anına ait görüntüler ortaya çıktı