Milli Savunma Bakanlığı'ndan ‘6 Şubat Deprem Belgeseli’

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümünde "6 Şubat Deprem Belgesi" yayımladı.

Milli Savunma Bakanlığı, 6 Şubat 2023'te yaşanan Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin 1'inci yıl dönümünde, "6 Şubat Deprem Belgeseli" yayımladı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından belgesele ilişkin paylaşılan notta, "6 Şubat depreminin ilk anından itibaren vatandaşlarımızın yardımına koşan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, devletimizin ilgili kurum ve kuruluşları ile koordineli olarak arama-kurtarma çalışmaları, yardımların bölgeye ulaştırılması ve asayişin sağlanması gibi önemli görevler gerçekleştirdi. Kahraman Mehmetçiklerimizin ve vatandaşlarımızın anlatımıyla hazırladığımız kısa belgeselde, depremin hemen ardından neler yaşandığını, ne tür çalışmalar yapıldığını izleyebilirsiniz" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

EZBER BOZAN BESİCİLİK
SEDAŞ’a Jeneratör Şoku: 65 Saatlik Kesintinin Faturası Kesildi!
Bakımevinde Yaşlı Hastaya Şiddet ve Tükürme Skandalı!
İhale Sistematiği Çöktü: İBB İştirakine Dev Operasyon
O Paylaşım Başına İş Açtı! CHP’li Meclis Üyesi Kadir Dalgıç Tutuklandı