Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği, Kütahya’da konser verdi

Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği, Kütahya'da konser verdi. Zafer Meydanı'ndaki konsere Kütahyalılar yoğun ilgi gösterdi.

Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği, Kütahya'da konser verdi. Zafer Meydanı'ndaki konsere Kütahyalılar yoğun ilgi gösterdi. Mehteran Birliği'nin seslendirdiği marşlar uzun süre alkışlandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı çini sanatçısı Abdurrahman Yıldız, Mehteran Birliği'nin Kütahyalılara unutulmaz bir gün yaşattığını ifade etti. Yıldız, "Bir kültür insanı olarak çok duygulandım. Merter takımı Kütahyalılara adeta milli bir gün yaşattı. Yüreklerine sağlık" dedi.

Mehteran Birliği'nin konser sonunda Kütahya'nın Pınarları" türküsünü de seslendirmesi vatandaşların coşkusuna coşku kattı.

Mehteran Birliği, yaklaşık bir saat süren konser sonrası meydandan vatandaşların alkışları arasında ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Ağlara Balık Değil Küp Takıldı
Ramazan ayının müjdecisi mahyalar yanmaya başladı
Retro Tiyatro’dan “Huzur Apartmanı”na Büyük Alkış
Sanat Akademisi’nden Konya’ya Kültür Sanat Atağı
Ramazan’da Tarihi Medrese Kahvehanesi’nde Geleneksel Tiyatro Rüzgârı