Milli Savunma Bakanı Akar Konya'da ziyaretlerde bulundu

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Akşehir Onur Günü" için geldiği Konya'nın Akşehir ilçesinde ziyaretlerde bulundu

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Konya'nın Akşehir ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Beraberinde TSK Komuta Kademesi ile Akşehir'de bulunan Millî Savunma Akar, "Akşehir Onur Günü" programı sonrası Kaymakamlığı ziyaret etti. Kaymakam İsmail Küreci tarafından karşılanan Bakan Akar, Şeref Defteri'ni imzaladı, çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Daha sonra Akşehir Belediye Başkanlığına geçen Bakan Akar'a, Belediye Başkanı Salih Akkaya tarafından faaliyetlere ilişkin bilgi verildi. Ziyaretleri sırasında esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Bakan Akar, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi, sohbet etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

KONYA'DA KAR BEKLENİYOR
DİNLENME TESİSİNDEN ÇIKTI, TIRA ÇARPTI
İpekçi Mahallesi’nde Korkutan Çarpışma: 1 Kişi Hastaneye Kaldırıldı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğüne yeniden atama
Mevlânâ’da Ahlakın İki Yüzü Konya’da Ele Alındı