Milli karateci dünya kupası seçmelerine katılma hakkı kazandı

Balıkesir'de yapılan Ümit Genç ve U21 Karate Şampiyonası'nda mücadele eden Bağlar Belediyespor'lu milli karateci Amine Akçakmak çifte başarıya imza attı.

Balıkesir'de yapılan Ümit Genç ve U21 Karate Şampiyonası'nda mücadele eden Bağlar Belediyespor'lu milli karateci Amine Akçakmak çifte başarıya imza attı.

68 kiloda Türkiye üçüncüsü olan Akçakmak, Dünya Kupası seçmelerine katılma hakkı elde etti. Daha önce birçok kez Türkiye şampiyonluğu, ikinciliği ve üçüncülüğü gibi başarılar kazanarak milli takımlarda yer alan Akçakmak, kazandığı başarı nedeniyle çok mutlu olduğunu ifade ederek, bu başarısını kendisine destek olan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na atfederek teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te
Trendyol Süper Lig’de 15. hafta maçları
Kazımcan’ın gözüne çakmak atan taraftar yakalandı