Milli Eğitim Bakanlığı uzaktan eğitim yapılacak illeri sıraladı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, uzaktan eğitim süreci içerisinde bulunan öğretmenler ve veliler dahil olmak üzere herkese teşekkür etti.

Selçuk, "Uzaktan eğitimi başarıyla sürdüren öğretmenlerimize, EBA-TV'yi okula gidiyormuş gibi izleyen öğrencilerimize, sürecin güçlü destekçisi velilerimize, “Çocuklar derstedir şimdi.”diyerek gürültü yapmayan nazik komşulara iyi haftalar diliyorum. Hep birlikte çocuklarımızın yanındayız." açıklamasında bulundu.

BİRÇOK İLDE UZAKTAN EĞİTİM KARARI

ANKARA

Ankara'da, Covid-19 salgınının seyri dikkate alındığında 30 Kasım 2020- 4 Ocak 2021 tarihlerinde il genelindeki resmi anaokulu ve ana sınıfları ile uygulama sınıflarında eğitim- öğretim faaliyetlerinin uzaktan eğitim yoluyla sürdürülmesine karar verildi.

EDİRNE VE KIRKLARELİ

Edirne ve Kırklareli'deki resmi anaokulu, ana sınıfı ile uygulama sınıflarında, Covid-19 tedbirleri kapsamında, uzaktan eğitime geçildi.

YOZGAT

Yozgat'ta, koronavirüs tedbirleri kapsamında, 30 Kasım 2020- 4 Ocak 2021 tarihleri arasında il genelindeki resmi anaokulu ve ana sınıfları ile uygulama sınıflarında eğitim- öğretim faaliyetlerinin uzaktan eğitim yoluyla sürdürülmesine karar verildi.

ŞIRNAK

Şırnak'ta, koronavirüs tedbirleri kapsamında anaokulu, ana sınıfı ile uygulama sınıflarında uzaktan eğitime geçildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

Selçuk Üniversitesi ve MEB İş Birliğiyle Yenilikçi Öğrenme Mekanları Tasarlanacak
Yeni müfredat taslağı hazırlandı
Üniversitelere yapay zeka bölümü geliyor: Konya Teknik Üniversitesi'ne yeni fakülte
Meram Fen Lisesi'nde patent rüzgârı
Hevesli öğrenciler jandarmayı kapıda karşıladı