Milli Eğitim Bakanı Yılmaz Sivas'ta

Bakan Yılmaz, Gürün ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu

SİVAS (AA) - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas'ın Gürün ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Doğanşar ve Kangal ilçelerindeki festivallere katılmak üzere Sivas'a gelen Yılmaz, Gürün'de İncesu köyünün muhtarı Celalettin Gülsoy'un verdiği kahvaltıya katıldı.

Burada vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz, daha sonra geçen yıl tamamlanan ve 2060 dekar alanda sulu tarımın yapılmasına imkan sağlayan İncesu Göleti ile taşkın koruma alanlarını inceledi.

Yılmaz, çalışmalar hakkında Devlet Su İşleri 19. Bölge Müdürü İsmail Kaya'dan bilgi aldı.

İlçede taziye ziyaretlerinde de bulunan Bakan Yılmaz'a, Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir ve Belediye Başkanı Nami Çiftçi eşlik etti.

Yılmaz, ziyaretlerinin ardından 14. Uluslararası Kangal Kültür Turizm Enerji ve Madenler Festivali'ne katılmak için ilçeden ayrıldı.

AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu