Milletvekili kayıtları devam ediyor

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından milletvekillerinin TBMM'deki kayıt işlemleri sürüyor.

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından milletvekillerinin TBMM'deki kayıt işlemleri sürüyor.

TBMM Şeref Holünde milletvekili kayıtları devam ediyor. MHP Kahramanmaraş milletvekili Zuhal Karakoç Dora, TBMM Strateji Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Dora, Cumhurbaşkanı seçimlerinin Cumhur ittifakı kazanmasıyla Meclis'te çalışmalarını gerçekleştireceklerini belirterek, hayırlı olmasını diledi. Dora, TBMM İdari Teşkilatı'nda Strateji Geliştirme Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığını söyleyerek, "Benim için oda değiştirmek oldu" ifadelerini kullandı.

MHP Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık Çankırı'dan milletvekili seçildi. MHP Çankırı milletvekili Pelin Yılık, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilmesiyle 1934 yılında Hatice Özgener ilk defa Çankırı'yı temsil ettiğini hatırlatarak, "Çok sevgili hemşerilerimi bu dönem Meclis'te temsil edeceğim" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Fon Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi
Kurtulmuş: Milletin Cebine El Uzatandan Hesap Sorulacak
KONYA MUTFAĞI COP31'DE
YILLAR SONRA 3 DÜĞÜM DAHA ÇÖZÜLDÜ
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den Kılıçdaroğlu'na Sürpriz Ziyaret