Milletvekili Akış’tan Kadın Kolları’na ziyareti

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın haftalık yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Kadınların AK Parti için çok önemli olduğunu dile getiren Akış; “AK Parti ile birlikte kadınlarımız ülkemizde her zaman yükselen bir değer olmuşlardır” dedi. Karatay Belediyesi Köprübaşı Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya Mustafa Akış’ın yanı sıra Karatay Kadın Kolları Başkanı Münevver Yavaş, yönetim kurulu üyeleri ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Önal da hazır bulundu. Toplantıda Karatay İlçe Kadın Kolları Yönetimi’ne hitap eden AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, konuşmasının başında başarılı çalışmalarından ve Karatay’ın gelişimine gösterdikleri büyük katkılardan dolayı Karatay Kadın Kolları Başkanı Münevver Yavaş ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Kadınların siyasette daha çok görev almasıyla kalitenin arttığını ve siyasetin daha çok tabana yayıldığını ifade eden Akış, toplumun yarısını teşkil eden kadınlar olmadan, siyasetin eksik kalacağını, ülkenin, milletin, insanlığın sorunlarının çözümünün mümkün olamayacağını söyledi.

AKIŞ: ÇÖZÜM İÇİN KADINLARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR

Akış çözüm sürecine de değinerek kadınların sürece müdahil olmadan ülkenin aydınlığa kavuşamayacağı düşüncesinde olduğunu söyleyerek; “Çözüm için çıkılan bu mücadeleden bir adım bile geri adım atılmayacak. Terörle olan mücadelemizde bir anne olma özelliğiyle de kadın kollarına büyük görev düşüyor. İnanıyorum ki hep birlikte bu sorun da çözülecek ve Türkiye aydınlığa ulaşacak” dedi. AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, konuşmasını sonunda tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

YAVAŞ ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Münevver Yavaş, “Bize düşen görevleri yerine getirmeye ve halkımızın takdirini kazanmaya çalışıyoruz. Sosyal sorumluluk projeleri ve toplumun temel taşları olan ailelerle ilgili Kadın kollarımızı ve kadınlarımızı bilgilendiren çalışmalarda bulunuyoruz. Belediyelerimizin ve hükümetimizin faaliyetlerini yaptığımız toplantılarda dile getirerek kadınlarımızın bilinçlenmesini amaçlıyoruz” dedi.

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Newsweek'e Küresel Diplomasi Mesajları
Hazar Denizi'nde 12 asker şehit oldu: Ömer Çelik'ten başsağlığı mesajı
Yazıcıoğlu Soruşturmasında 2. Dalga: 16 İlde Operasyon
MASAK'A NASIL SIZDILAR?
NETANYAHU SALDIRARAK SUÇLARINI ÖRTEMEZ