Milas’ta çok sayıda kedi ölü bulundu

Milas'a bağlı Bahçe Mahallesi'nde çok sayıda kedinin ölü bulunması mahalleliyi ayağa kaldırdı.

Milas'a bağlı Bahçe Mahallesi'nde çok sayıda kedinin ölü bulunması mahalleliyi ayağa kaldırdı.

Kedilerin zehirlenerek öldürüldüğünü öne süren vatandaşlar, bu caniliğin araştırılarak suçlu ya da suçluların tespit edilerek cezalandırılmasını talep ediyor. Anneleri ölen yavru kediler ise korkunç olayın ardından öksüz kaldılar.

Milas'a bağlı Bahçe Mahallesi'nde yaşanan korkunç olayda, mahalledeki yaklaşık 15 adet kedi sabah saatlerinde sokaklarda ölü halde bulundu. Kedilerin ağzından kan gelerek öldüğünü ve tüm belirtilerin zehirlenmeye işaret ettiğini söyleyen vatandaşlar, bu caniliğin acilen araştırılmasını talep ediyor.

Kedileri ölen hayvanseverlerden olan Şenay Özkan, öldürülen kedisinin yavrularının bulunduğunu belirterek, "Can yoldaşlarımız olan kedilerimizin ölülerini sokaktan topladık. Büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Ölen kedilerimizin yavruları vardı hepsi annesiz kaldı. Ölen kedilerin ağzından ve kulaklarından kan gelmiş belli ki zehirlenmişler. Bu vahşetin sorumlularının bulunmasını talep ediyorum. Kedilerimizi öldürenlerden şikayetçiyiz!" dedi.

Beslediği kedilerin sokakta ölüsünü bulduğunu kaydeden İbrahim Önel de kedilerin zehirlendiğini ifade ederek şikayetçi olduğunu kaydetti.

Hayvanseverlerden de destek isteyen mahalleli, sokak hayvanlarına uygulanan şiddetin son bulması için yetkililerin biran önce harekete geçmesini istediler.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Sır gibi ölüm: 3 kardeşin denize nasıl düştüğü araştırılıyor
Köpekten Kaçarken Düşen 15 Yaşındaki Berat Hayatını Kaybetti
Emekli Polisin Dehşet Saçtığı Olayın Detayları Netleşti
Alihan Kuriş'in firari kardeşi Hilmi Tuna Kuriş yakalandı
Emekli polis kız arkadaşını tabancayla vurarak öldürdü