Midesinden uyuşturucu çıktı

Bitlis'te, durumlarından şüphelenilen İran uyruklu 3 şüpheliden 1'inin midesinde sentetik uyuşturucu bulundu

BİTLİS (AA) - Bitlis'te, İran uyruklu 3 şüpheliden 1'inin midesinde yaklaşık 438 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi görevlilerince, durumlarından şüphelenilen 3 İran uyruklu şüphelinin, meyve suyu kutusunda ve bir şüphelinin de midesinde uyuşturucu bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Meyve suyu kutusunda 15 parça halinde 317,41 gram metamfetamin ele geçirilmiş, şüphelilerden birinin midesinden ise yapılan ameliyat sonucu 6 parça halinde 120 gram metamfetamin çıkarılmıştır. Olay ile ilgili yakalanan şüpheliler, 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edilmiştir. Bitlis ve çevresinde suç ve suçlulara karşı yürütülen kararlı mücadele devam edecektir."

AA

Gündem Haberleri

Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi
Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor
MSB’den Terörle Mücadele, Hudut Güvenliği ve Savunma Sanayii Açıklaması
250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü