Mide ameliyatı geçiren kadının vefat etmesi

Sakarya'da, mide küçültme ameliyatının ardından felç olan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren kadının cenazesi, toprağa verildi

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Pamukova ilçesinde, mide küçültme ameliyatının ardından felç geçiren ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden kadının cenazesi defnedildi.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde tedavi gördüğü özel hastanede yaşamını yitiren Ebru Çoban'ın (27) cenazesi, Pamukova'daki Çarşı Camisi'ne getirildi.

Cenaze törenine, Çoban'ın yakınlarının yanı sıra Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Akın ve vatandaşlar katıldı.

Çoban'ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Orta Mezarlık'ta toprağa verildi.

Aşırı kilolarından kurtulmak istemesi üzerine Ankara'daki bir hastanede yapılan mide küçültme ameliyatının ardından yaklaşık 70 kilograma düşen Ebru Çoban, önce mide kanaması, daha sonra felç geçirmişti. Yaklaşık bir yıl çeşitli hastanelerde tedavi gören Çoban, sevk edildiği Kocaeli'deki özel hastanede hayatını kaybetmişti.

AA

Gündem Haberleri

BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı
Ağır taşıtlar ve kuryelere kar yasağı