MHP'den açıklama:

"Genel merkezimizden gönderilen açıklamalar ve duyurular dışında haberlere itibar edilmemesi, şüpheli durumlarda da genel merkezimizden teyit edilmesini rica ederiz"

ANKARA (AA) - Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP), "Genel merkezimizden gönderilen açıklamalar ve duyurular dışında haberlere itibar edilmemesi, şüpheli durumlarda da genel merkezimizden teyit edilmesini rica ederiz." açıklamasında bulunuldu.

MHP'den yapılan yazılı açıklamada, bazı internet sitelerinde "genel merkezden yapılmış" gibi gösterilen açıklamalara rastlanıldığı bildirildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ülkemizin içinde bulunduğu bu nazik durumda kamuoyunu yanıltmaya yönelik bu tür açıklamalara dikkatle ve şüpheyle yaklaşılması önemlidir. Genel merkezimizden gönderilen açıklamalar ve duyurular dışında haberlere itibar edilmemesi, şüpheli durumlarda da genel merkezimizden teyit edilmesini rica ederiz."

AA

Gündem Haberleri

RADYATÖRÜ ŞALGAMLA DOLDURDU
Seyahatsever Projesi'yle 628 Bin Genç Türkiye'yi Gezdi
Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor