MHP'deki olağanüstü kurultay tartışmaları

YSK Başkanı Güven: - "(Çankaya Seçim Kurulu'nun MHP olağanüstü kurultayına ilişkin kararına yapılan itiraz) Gündemde var. Bugün saat 16.00'da görüşeceğiz, bir üye de benim. Ne çıkacak, ben de merak ediyorum, bakacağız"

ANKARA (AA) - Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, Çankaya Seçim Kurulu'nun MHP olağanüstü kurultayına ilişkin kararına yapılan itiraz hakkında, "Gündemde var. Bugün saat 16.00'da görüşeceğiz, bir üye de benim. Ne çıkacak, ben de merak ediyorum, bakacağız." dedi.

Güven, 17. Dönem Adli ve İdari Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcı Kura Çekim Töreni'ne katıldı. Törenin yapılacağı salonda yanına gelen gazetecilerin sorularını yanıtlayan YSK Başkanı Güven, Çankaya Seçim Kurulu'nun MHP olağanüstü kurultayına ilişkin kararına yapılan itirazın görüşüleceğini belirtti.

Çıkacak kararı kendisinin de merak ettiğini vurgulayan Güven, "Gündemde var. Bugün saat 16.00'da görüşeceğiz, bir üye de benim. Ne çıkacak, ben de merak ediyorum, bakacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Bir gazetecinin, "Karar ne zaman çıkar" şeklindeki sorusuna YSK Başkanı Güven, "Şu an burası yeri değil." yanıtını verdi.

AA

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti