MHP Selçuk'ta Çipan dönemi

MHP Selçuklu İlçe Başkanlığı görevine getirilen Güzide Çipan Meram Öncü tesislerinde yapılan kurultayla yeni teşkilatı tanıttı.

MHP il Başkanlığı tarafından düzenlenen kurultaya MHP İl Başkanı Av. Murat Çiçek, Konya Ülkü Ocakları İl Başkanı Hasan Koçhan , Konya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mehmet Yapar, Konya merkez ilçe teşkilatları ve çok sayıda ülkücü katıldı. İstiklal Marşı ve şehitlere saygı duruşundan sonra konuşan İl Başkanı Murat Çiçek, Selçuklu İlçe başkanı olan Çipan’ı tebrik etti. Daha sonra Selçuklu’nun Konya için önemine değinen Çiçek, yapılacak yeni projelerin herkese hayırlı olmasını diledi. Konuşmasına, Ülke içerisinde meydana gelen terör olayları ve Rus elçiye düzenlenen suikasta da değinen Çiçek, “ Ülkemizde oynanmak istenen oyunun farkındayız. Dış güçlerin planladıkları iç karışıklığa izin vermeyeceğiz. Ülke içerisindeki hainlerin temizlenmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız ve bu konuda hükümetle birlikte hareket ediyoruz” dedi. Anayasa değişiklik paketine MHP’nin de destek verdiğini aktaran Çiçek, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de açıkladığı gibi anayasanın ilk dört maddesi kırmızı çizgimiz olarak belirledik. Diğer maddelerde de gereken düzenlemeler ve varsa eksiklikler giderilmesi için çalışmalar başlatılacak. Başkanlık sistemine geçişte ise MHP destek vermiyor. Bu konunun bir an önce sonuca ulaşılması gerekiyor. ülkemiz başkanlık tartışmalarını bir an önce ortadan kaldırıp önümüzdeki diğer sorunlara odaklanmamız gerekiyor” şeklinde konuştu. Çiçek son günlerde meydana gelen terör saldırılarında şehit olanlara başsağlığı ve yararlıları acil şifalar dileyerek konuşmasına son verdi.

Yeni Teşkilat Tanıtıldı

Kürsüde konuşma sırasını alan MHP Selçuklu İlçe Başkanı olan Güzide Çipan, yeni görevine gelmesinde destek olan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Şefkat Çetin ve İl Başkanı Çiçek’e teşekkür etti.  Selçuklu ilçe başkanı olmasının ilçe için önemli bir karar olduğunu söyleyen Çipan, yeni teşkilat üyeleriyle birlikte büyük bir inanç ve azimle çalışacaklarını vurguladı. Selçuklu ilçesinin kültür ve sanatta önemli bir yeri olduğuna dikkat çeken Başkan Çipan, yeni projelerin eğitim, kültür, sanat alanlarında da geniş yer bulacağını aktardı. MHP Selçuklu ilçe yönetiminin herkese hayırlı olmasını dileyen Çipan, yeni yönetimi açıkladı. Daha sonra solanda bulunan tüm teşkilat ülkücü yemini ederek yeni yönetime hayırlı olsun dediler. Servet R. Çolak

Yerel Haberleri

MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?
ARANAN ŞAHISLARA SIKI TAKİP
BİR İLÇE SULAR ALTINDA
KONYA'NIN SU GÜVENLİĞİ