MHP, Karatay'da mahalle temsilcileriyle buluştu

MHP Karatay İlçe Teşkilatı, yerel seçimler öncesinde mahalle temsilcilerini bir araya getirdi.

MHP Karatay İlçe Başkanı Yusuf Küçükhemek, Karatay Seçim Koordinasyon Merkezi'nde yaptığı konuşmada, bundan sonra tek dertlerinin seçim olması gerektiğini söyledi.

Partililerin, işlerini ve programlarını 31 Mart 2014 tarihine ertelemeleri gerektiğini belirten Küçükhemek, şunları kaydetti:

"Sahadaki bizlerin eli ayağı gözü kulağı sizlersiniz. Hedefimiz Karatay'da başkanlık seçimini kazanmak. Bunu alacak güçte ve kapasitedeyiz. Sadece yapmamız gereken hakkını vererek çalışmaktır. Bu anlamda tüm birimlerimizle sahada aktif olmaya devam edeceğiz. Şu ana kadar yaptığımız çalışmalarda halkımızın büyük ilgi ve desteğini gördük. Ama daha fazla çalışıp, projelerimizi daha fazla seçmene ulaştırmalıyız. Hepinize çıktığımız bu yolculukta başarılar diliyorum. Allah utandırmasın. Rabbim bu hizmet yarışında bize yardımcı olsun."

MHP Karatay Belediye Başkan adayı Halil Açıl da bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili katılımcılara bilgi verdi.

Yerel Haberleri

Geleceğin mühendislerine mavi derinliklerden kariyer çağrısı
NEÜ’den Rusya’da Dev İş Birliği: İnşaat Mühendisliğinde Yeni Dönem
Karapınar’da kamyon ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı
3 GÜNDÜR KAYIPTI, SAĞ BULUNDU
KONYA'DA BÜYÜK NARKOTİK OPERASYONU