MHP İstanbul İl Olağan Kongresi

Partinin kentteki 39 ilçe başkanı, 21 Mayıs'ta yapılacak kongrede mevcut başkan Karataş'ın aday olmasını kararlaştırdı - Karataş:- "Yayınladıkları deklarasyonla aday olma şerefini bana yaşatan 39 ilçe başkanımıza, devam etmemi sağlayan liderim Devlet Bahç

İSTANBUL (AA) - MHP İstanbul ilçe başkanları, 21 Mayıs'ta yapılacak İstanbul Olağan İl Kongresinde, mevcut başkan Hasan Bülent Karataş'ı aday gösterme kararı aldı.

MHP İstanbul İl Başkanı Karataş, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen MHP İstanbul İlçe Başkanları İstişare Toplantısının ardından yaptığı açıklamada, 21 Mayıs'ta yapılacak kongre için bir araya geldiklerini söyledi.

Kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunan Karataş, "MHP'nin kongre yapamayacağını söyleyenlere karşı, 4 günde 39 ilçede bayram havasında kongre yapılmış, MHP'nin gücü ortaya konmuştur. MHP millet hizmeti kendine şiar edinmiştir. Türk toplumu var olduğu sürece mücadelesine devam edecektir." dedi.

MHP'yi farklı noktalara çekmek isteyenler olduğunu savunan Karataş, "21 Mayıs, bunu isteyenlerin heveslerinin kursağında kalacağı gündür. 18 Mart 2018 de onların yok oluş günü olacaktır. MHP'siz Türkiye yönetilemez. 15 Temmuz'da yaşananlardan dolayı, ülkeyi uçurumdan alan MHP ve liderine karşı milletimiz ümit bağlamıştır. Sevgi ve umut besleyenler yarın sandıklarda MHP'nin iktidar olmasını sağlayacaktır. Tüm siyasi partilerin mensupları, Türkiye'nin geleceğinin MHP olduğunu bilmektedir." diye konuştu.

Karataş, bazı kesimlerin MHP'ye saldırdığını belirterek, "Algı oluşturmak isteyenleri biliyoruz. MHP, bunların oluşturduğu algıya göre yönlendirilemez. MHP'nin dışarıdan yönlendirilecek bir parti olmadığını yakında öğrenecekler. Hiçbir bir güç MHP'nin lideri ve mensupları ne yol ne de istikamet gösterebilir. Bu bağlamda, 21 Mayıs'ta tüm partililerimizi kongremize davet ediyorum. Yayınladıkları deklarasyonla aday olma şerefini bana yaşatan 39 ilçe başkanımıza, devam etmemi sağlayan liderim Devlet Bahçeli'ye teşekkürlerimi sunuyorum." şeklinde konuştu.


AA

Gündem Haberleri

Yüzsüzlüğün bu kadarı: Önce dolandırdı sonra harçlık istedi
Hatay'da El Sanatları Kursları Depremzede Kadınlara Geçim Kaynağı Oldu
Gökyüzünde görülen ve tanımlanamayan 3 cisim merak uyandırdı
Amatör balıkçı köpek balığını böyle görüntüledi
Erdoğan: İsrail'le tüm ilişkileri kestik