MHP Genel Başkanı Bahçeli’den "Yeraltı" dizisine övgü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, özel bir televizyon kanalında yayınlanan "Yeraltı" dizisinin başrol oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu'nu arayarak, diziden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

MHP Lideri Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün Now TV'de yayınlanan "Yeraltı" dizisinin başrol oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu'nu aradım. Türk gençliğinin kötü alışkanlıklardan uzak durması yönünde yaptıkları başarılı yayıncılık ve örnek bir senaryo halinde ekranlara taşınmasından duyduğum memnuniyetimi dile getirdim. Kabul etmeleri halinde kendilerine bir bozkurt tablosu hediye etmek istediğimi belirterek, tüm ekibe başarılar dilerim" ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Erdoğan’dan Net Mesaj: Tehdit Nerede, Müdahale Orada
SOSYAL MEDYADA KİMLİK ŞARTI GELİYOR
Avrupalı neden Türkiye'de?
"RAHMET KAPILARI AÇILDI"
Ailede alarm: Dijital riskler ve nüfus gerçeği