MHP adayı Sarı: “Amasya’ya yeni bir ufuk açacağız”

MHP Amasya Belediye Başkan Adayı Mehmet Sarı, "Amasya'ya yeni bir ufuk açacağız. Amasyamızın durağan halini bir şekilde harekete geçireceğiz" dedi.

MHP Amasya Belediye Başkan Adayı Mehmet Sarı, "Amasya'ya yeni bir ufuk açacağız. Amasyamızın durağan halini bir şekilde harekete geçireceğiz" dedi.

Parti binasında 31 Mart seçimleri için belediye ve il genel meclisi için gösterilen adaylarla birlikte basın toplantısı düzenleyen MHP MYK üyesi Sarı, "Niyetimiz halis, akıbetimiz inşallah halis olacaktır. Amasya'yı olduğu yerden oynatacağız. Ey Amasya sana yeni bir ufuk açacağız. Amasyamızın durağan halini bir şekilde harekete geçireceğiz" diye konuştu.

Aralarında eski MHP İl Başkanı Yaşar Elbir ile İl Genel Meclisi Üyesi Mesut Ünal'ın da olduğu belediye ve İl Genel Meclis adayları kendilerini tanıtıp, Sarı ve parti yöneticilerine olan güvenlerini vurguladılar.

Politika Haberleri

EMEKLİYE YENİ ZAM MODELİ
Yeni Parti 14-15 Kasım’da 1. Olağan Kurultayını yapacak
MEKKE ANLAŞMASI’NA İLİŞKİN KANUN TEKLİFİ TBMM GENEL KURULU’NDA KABUL EDİLDİ
DSP İzmir İl Başkanı Adem Yaşar Genel Başkanlığa Aday Oldu
YENİ Parti Genel Başkanı Özel, Bülent Ecevit’i anma törenine katıldı