-Mezarlıklara Kurban bayramı bakımı

Beypazarı Belediyesi şehir mezarlığında Kurban Bayramı dolayısıyla bakım çalışması yaptı

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla şehir mezarlığında bakım çalışması yaptı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, gazetecilere yaptığı açıklamada, özellikle bayramlarda mezarlıklara ziyaretçi akınının yaşanacağını, bu nedenle de rutin bakımların dışında mezarlıklara daha itinalı bir bakım çalışması yaptıklarını söyledi.

Park ve bahçeler biriminde görevli tüm ekiplerin bugünden itibaren Kurban bayramı arifesine kadar mezarlıklardaki bakımı tamamlayacağını belirten Kaplan, “Kurban Bayramını nedeniyle mezarlıklara oldukça ziyaretçi akını yaşanacaktır. Bu nedenle insanların mezarlıklara rahat gidip gelmelerini sağlamak adına temizlik çalışmalarına başladık” dedi.

Kaplan, öte yandan bayram vesilesiyle ilçede de yoğunluk yaşanmasını beklediklerini ve şehir içi temizliğine de çok önem verdiklerini kaydetti.

AA

Gündem Haberleri

Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ
POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!