Meteorolojik uyarı

Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde'de pazar günü karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerde kar bekleniyor

KONYA (AA) - Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde genelinde pazar günü karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerde kar beklendiği bildirildi.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, yarın mevsim normallerinde olacağı, pazar gününden itibaren ise 2 ila 4 derece düşeceği belirtildi.

Bölge genelinde yarın kısa süreli sağanak ve yağmur görüleceği ifade edilen açıklamada, yağışların pazar günü akşam saatlerinden itibaren bölgenin kuzey ve batı kesimlerinde yer yer karla karışık yağmur, yükseklerde ise kar şeklinde olacağı kaydedildi.

Açıklamada, vatandaşların ulaşımda aksamalara ve meydana gelebilecek diğer olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması istendi.

AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu