Meteorolojik uyarı

Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman'ın yüksek kesimlerindeki çığ riski sürüyor

MALATYA (AA) - Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman'da karla kaplı yüksek kesimlerde çığ riski bulunuyor.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, havanın yarın sabah saatlerine kadar Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman'da parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Sıcaklıkların mevsim normalleri civarında, rüzgarın ise değişik yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi beklenen bölgede, gece ve sabah saatlerinde yer yer lokal olarak görülebilecek sis ve pus ile buzlanma ve don oluşabileceği öngörülüyor.

Kar örtüsünün yüksek olduğu dik ve eğimli yamaçlarda çığ düşme riski bulunduğundan, vatandaşlar ve ilgililerin yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

AA

Gündem Haberleri

"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü
ASRIN FELAKETİ 3. YILINDA
BÖCEK AİLESİ FACİASINDA İDDİANAME TAMAMLANDI