Meteorolojiden zirai don ve buzlanma uyarısı

İzmir ve Aydın'ın iç kesimlerinde hafif, Çanakkale, Manisa ve Balıkesir'de orta kuvvette zirai don ve buzlanma bekleniyor

İZMİR (AA) - Zirai faaliyetlerin ve seracılığın devam ettiği İzmir ve Aydın'ın iç kesimlerinde hafif, Çanakkale, Manisa ve Balıkesir'de orta kuvvette zirai don ve buzlanma beklendiği bildirildi.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bölgede hava sıcaklığındaki azalmanın etkisiyle bu gece İzmir, Aydın, Çanakkale, Manisa ve Balıkesir'de zirai don ve buzlanma beklendiği kaydedildi.

Zirai donun İzmir ve Aydın'ın iç kesimlerinde hafif, Çanakkale, Manisa ve Balıkesir'de orta kuvvette olacağının tahmin edildiği ifade edildi.

Tarımsal faaliyet ve seracılıkla uğraşan üreticilerin zirai dona, sürücü ve vatandaşların karayollarında oluşması muhtemel buzlanma ve gizli buza karşı tedbirli olması istendi.

AA

Gündem Haberleri

15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı