Meteorolojiden üç il için uyarı

Sivas, Yozgat ve Nevşehir için yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetli rüzgar ve sağanak uyarısı yapıldı

SİVAS (AA) - Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü, Sivas, Yozgat ve Nevşehir için kuvvetli rüzgar ve yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Kayseri 7. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, yarın öğle saatlerinden itibaren Sivas'ın kuzeydoğu ilçeleri, Yozgat'ın güney kesimleri ile Nevşehir çevresinde sağanak ve gök gürültülü sağanağın etkili olacağı bildirildi.

Bölge genelinde kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına beklendiği kaydedilen açıklamada, meydana gelebilecek soba ve doğalgaz kaynaklı karbonmonoksit zehirlenmeleri, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, su baskını, yıldırım, dolu, ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği vurgulandı.

AA

Gündem Haberleri

Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ
POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!