Meteorolojiden kuvvetli sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Antalya'nın Aksu, Serik, Manavgat ve İbradı ilçeleri ile Isparta çevreleri için bugün gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu

Antalya'nın Aksu, Serik, Manavgat ve İbradı ilçeleri ile Isparta çevrelerinde bugün gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, bugün Batı Akdeniz'de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanağın öğle saatlerinden sonra Antalya'nın Aksu, Serik, Manavgat ve İbradı ilçelerinde kuvvetli (21-50 kilogram/metrekare), bu ilçelerin iç kesimleri ile Isparta çevrelerinde yer yer çok kuvvetli (51-75 kilogram/metrekare) olacağı tahmin ediliyor.

Vatandaşların ve yetkililerin sel, su baskını, yıldırım, küçük çaplı dolu yağışı, hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

YouTuber Nedim Kuru fitili ateşledi: Marmara Denizi’ndeki Uçak Enkazı Aileleri Umutlandırdı
Kızını ve damadını depremde kaybetti, torunlarına annelik yapıyor
OTOYOL JANDARMASI SAHADA
TAG davası ertelendi
Sendika asgari ücreti bırakıp afet toplantısına katıldı