Meteorolojiden Konya için sağanak uyarısı

Isparta, Burdur, Antalya, Muğla, Denizli, Afyonkarahisar, Konya ve Uşak çevrelerinde gök gürültülü sağanak bekleniyor

 Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, Isparta, Burdur, Antalya, Muğla, Denizli, Afyonkarahisar, Konya ve Uşak çevrelerinde gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün akşam saatlerine kadar Isparta, Burdur, Muğla, Denizli, Afyonkarahisar, Konya, Uşak çevreleri ile Antalya'nın iç ve dağlık kesimlerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanağın kuvvetli olması bekleniyor.

Bu illerde yaşayan vatandaşların, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması uyarısında bulunuldu.

 

Yerel Haberleri

ARANAN ŞAHISLARA SIKI TAKİP
BİR İLÇE SULAR ALTINDA
KONYA'NIN SU GÜVENLİĞİ
Karatay’da Yarıyıl Tatiline Sanat Molası
Eksun Gıda ile Selçuk Üniversitesi’nden Konya’da Ar-Ge Protokolü