Meteorolojiden Bursa için uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı son dakika uyarısında Bursa ve çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı son dakika uyarısında Bursa ve çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezince yapılan açıklamada,18 Ekim 2020 Pazar saat 09.30'dan 18.00'a kadar süreceği tahmin edilen yağış uyarısı yapıldı. Açıklamada, "Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ufak çaplı dolu yağışı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

İstanbul Boğazı çamurla kaplandı
Türkiye'nin 506'ncı kuş türü Manavgat'ta görüntülendi
Beyaz altın hasadı başladı
Yarısı bizden desteği 1 yıl uzatıldı! Karar Resmi Gazete’de
İstanbul’da yağışlar sonrası barajlar doldu mu? İşte oranlar