Meteorolojiden 5 il için buzlanma ve don uyarısı

Meteoroloji, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl için buzlanma ve don uyarısında bulundu

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl'de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyredeceğini belirterek, buzlanma ve don uyarısında bulundu.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada:" Bölgemizde havanın parçalı yer yer çok bulutlu, Bingöl çevrelerinde ise sabah saatlerinde yer yer karla karışık yağmur ve yüksek kesimlere hafif kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 3 ile 5 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarların kuzeyli yönlerden orta, yer yer kuvvetli esmesi beklenmektedir" denildi.

Sis uyarısı

Yer yer sis olacağını aktaran merkez ayrıca, hava sıcaklığının mevsim normalleri altında seyretmesi nedeniyle buzlanma ve don olayı beklendiğini bu yüzden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunmasını istedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Antalya girişini kapatan kaza
KONYA SINIRINDA KAZA! 5 ÖLÜ
DOLANDIRICILAR SEVİYE ATLADI
Orman yasağını delene ceza! 2 milyon liraya yakın para cezası kesildi
16 yaşındaki kız çıktığı evine bir daha geri dönmedi