Meteoroloji uyarmıştı

Erzurum'da bugün öğle saatlerinden aniden bastıran sağanak yağmur hayatı adeta durma noktasına getirdi.

Erzurum'da bugün öğle saatlerinden aniden bastıran sağanak yağmur hayatı adeta durma noktasına getirdi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü dün aralarında Erzurum'un da yer aldığı iller için uyarıda bulunmuştu. Bugün öğle saatlerinde aniden bastıran ve 10 dakika aralıksız devam eden yağmur araç ve yaya trafiğini olumsuz olarak etkiledi. Cadde ve kaldırımlarda su birikintileri oluşurken yayalar kaldırımlarda yürümekte güçlük çekti.

Bazı kavşaklarda su birikintisi nedeniyle sürücüler zor onlar yaşarken yayalar cadde kenarlarında biriken su akıntısından geçmekte zorlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan
"YAĞMUR YAĞIYOR, SU TOPRAĞA GİRMİYOR