Meslekten ihraç edilen istihbaratçı tefecilikten tutuklandı

FETÖ operasyonları kapsamında meslekten ihraç edilen ve tutuklanarak cezaevine girip çıkan eski istihbaratçı, bu defa tefecilikten tutuklandı.

FETÖ operasyonları kapsamında meslekten ihraç edilen ve tutuklanarak cezaevine girip çıkan eski istihbaratçı, bu defa tefecilikten tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ operasyonları kapsamında yakalanan istihbaratçı polis memuru Y.D., gözaltına alınmasının ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Meslekten ihraç edilen eski istihbaratçı, cezaevinden tahliye olduktan sonra birçok kişiye faiz karşılığında para verme gerekçesiyle Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yeniden yakalandı. Gözaltına alınan Y.D., emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Adıyaman Adliyesine sevk edildi. Şahıs, burada çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Çocuklarını kenara itti, minibüsün altında can verdi
Sadettin Saran uyuşturucu davasında kızının üzerine yemin etti
Konteyner Faciasında İş Yeri Sahipleri Adliyeye Sevk Edildi: 2 Firari
Ankara'da 14 Yaşındaki Çocuk Kan Davası Kurbanı Oldu
Isparta-Antalya kara yolunda yolcu otobüsü devrildi: Yedek şoför hayatını kaybetti