Edirne'nin Enez ilçesinde, yasa dışı yollardan yurt dışına çıkma hazırlığı yaptıkları iddia edilen, aralarında meslekten ihraç edilen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelilerinin de bulunduğu 5 kişi yakalandı.
İddialara göre, Enez ilçesinde güvenlik güçleri yaptıkları çalışmalar neticesinde aralarında meslekten ihraç edilen FETÖ şüphelilerinin de bulunduğu hakim, savcı, öğretmen ve gazetecilerden oluşan 5 kişilik bir grubu yakaladı. Gözaltına alınan FETÖ şüphelilerinin yasa dışı yollardan yurt dışına çıkma hazırlığı yaptıkları öne sürüldü.
Meslekten ihraç edilen 5 FETÖ üyesi Yunanistan'a kaçamadan yakalandı
Edirne'de yasa dışı yollardan yurt dışına çıkma hazırlığı yaptıkları iddia edilen, aralarında meslekten ihraç edilen FETÖ üyelerinin de bulunduğu 5 kişi yakalandı
İlk yorum yazan siz olun
POLİS-ADLİYE Haberleri
Şakalaşma Kavgaya Döndü: Genç Adam Hayatını Kaybetti
BELEDİYEYE OPERASYON
Sedat Peker: Mehmet Kaplankıran (Kürt Mehmet) öldü
Dijital Zehir Ağı Çökertildi! 11 İlde 480 Gözaltı
SAĞLIK EKİPLERİNDEN ATEŞ İSTEDİ