Mesai Sonrası Acı Haber: Akıma kapılan genç hayatını kaybetti

Karaman'ın Kılbasan köyünde dün akşam saatlerinde yürek burkan bir olay yaşandı. Mesai sonrası tanıdığının evine elektrik çekmek için direğe çıkan 23 yaşındaki elektrik firması çalışanı Yusuf Samet Ercan, akıma kapılarak olay yerinde can verdi.

Karaman merkeze bağlı Kılbasan köyü, dün akşam saatlerinde üzücü bir olaya sahne oldu. Meram Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin (MEDAŞ) alt yüklenici firmasında çalışan 23 yaşındaki Yusuf Samet Ercan, mesai bitiminin ardından bir yakınının evine elektrik hattı çekme amacıyla elektrik direğine çıktı.

İddiaya göre, direk üzerindeki çalışması sırasında genç Ercan, bir anda elektrik akımına kapıldı. Bu feci anlara şahit olan yakınındakiler hemen duruma müdahale etmeye çalıştı ve vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi'ne durumu bildirdi.

Sağlık Ekipleri Olay Yerinde Can Verdiğini Belirledi

İhbarın hemen ardından olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, direk üzerindeki gence yaptığı ilk kontrolde maalesef Yusuf Samet Ercan'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Gencin ailesi ve yakınları aldıkları bu acı haberle yasa boğuldu.

Jandarma ekipleri olay yerinde detaylı incelemelerde bulunduktan sonra, Ercan'ın cansız bedeni Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla İlgili Tahkikat Başlatıldı

Elektrik firması çalışanı genç Yusuf Samet Ercan'ın ölümüyle ilgili olarak yetkililer tarafından geniş çaplı bir tahkikat başlatıldı. Tahkikatın, olayın kesin nedenini ve ihmal bulunup bulunmadığını ortaya çıkarması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

CAMİDE UTANDIRAN HIRSIZLIK
Hurdaya dönen araçtan sağ çıktı: Verdiği poz gündem oldu
Görüntüleri yayılan polis hakkında inceleme: Görevden uzaklaştırıldı
Keçiborlu’da dağlık alanda başsız erkek cesedi bulundu
Futbolda “bahis ve şike” soruşturmasında gözaltılar artıyor