Mert Hakan, depremzede Efe’yi Jesus ve Szalai ile görüştürdü

Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, enkaz altından çıkarılan Efe'yi, Jorge Jesus ve Attila Szalai ile telefonda görüntülü olarak görüştürdü.

Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, enkaz altından çıkarılan Efe'yi, Jorge Jesus ve Attila Szalai ile telefonda görüntülü olarak görüştürdü.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından enkaz altından çıkarılan ve hastanede tedavi altına alınan Efe, Jorge Jesus, Mert Hakan Yandaş ve Attila Szalai ile görüntülü görüşme gerçekleştirdi. Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından paylaşılan videoda Mert Hakan Yandaş, Efe'yi Jorge Jesus ve Attila Szalai ile konuşturdu. Efe, 3 isimle kısa süreli sohbet etti.

Sarı-lacivertli futbolcular, Efe'yi iyileştikten sonra Kadıköy'e maç izlemeye de davet etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

YOLLARIN EFENDİLERİ HAZIR
Formula 1 Türkiye’ye dönüş hazırlığı: Resmi açıklama bekleniyor
İstatistikler Fenerbahçe'yi işaret ediyor
Galatasaray'da şüpheliler onbirde başladı
Fenerbahçe, Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda etti